Om

Klinikken
Kamilla Kjær Hansen åbnede Dyrlægen på Landet i september 2017. Klinikken er indrettet i den ene længe på hendes landejendom i Tvindelstrup, der ligger ved Sneslev mellem Ringsted og Haslev.

De landlige omgivelser giver et roligt miljø med mulighed for en god gåtur og uden en følelse af "hospitalssprit og hvide kitler".

I dag er vi to dyrlæger og en veterinærsygeplejerske. 

Fleksibilitet
Vi forsøger at være fleksibel i åbningstiderne, så kontakt os endelig, så finder vi en tid, der passer for dig.

Faglighed og tryghed
Et besøg i klinikken skal være en god og tryg oplevelse for dyr og ejer. En grundig undersøgelse og en god snak er vigtig, så du som ejer føler dig vejledt og informeret. Derfor sætter vi god tid af til hver konsultation.

I de situationer hvor vi ikke kan hjælpe, har vi mulighed for at henvise til fagligt kompetente kollegaer. 

Hjemmebesøg
Som udgangspunkt behandles smådyr i klinikken, mens heste behandles i udekørende praksis. Det er dog muligt at bestille hjemmebesøg til smådyr. For eksempel til dyr, der er angste for transport. "Det sidste farvel" kan også foregå roligt og trygt for alle parter i jeres og dyrets hjem.
Om Kamilla
Kamilla blev uddannet som dyrlæge i 2005 og har siden arbejdet i blandet praksis - mest med heste og smådyr.

Om Stephanie
Stephanie afsluttede dyrlægeuddannelsen i 2018 og har siden da primært arbejdet med smådyr.  

Om Mette
Mette er veterinærsygeplejerske med mere end 10 års erfaring. Hun er i klinikken tre dage om ugen og blandt meget andet en haj til tænder.

Efteruddannelse
Vi efteruddanner os løbende. Fx inden for hudsygdomme, medicinske sygdomme, smertebehandling, anæstesi, scanninger, tandbehandling og tandrøntgen.


Dyrlægen på Landet ApS
Tvindelstrupvej 43
4100 Ringsted
Cvr. nr. 42473677